ramenwasser Leuven

Niets dan voordelen met Softwash

Softwash is revolutionair

Een techniek die tal van voordelen biedt voor het schoonmaken van gevels en daken. In tegenstelling tot traditionele hogedrukreiniging, waarbij vaak schade aan oppervlakken kan optreden, is softwash een veilige en effectieve methode voor het reinigen van verschillende oppervlakken. 


Softwash weegt minder zwaar op het milieu
In tegenstelling tot hogedrukreiniging, waarbij grote hoeveelheden water worden gebruikt, heeft softwash slechts een fractie van de hoeveelheid water nodig. Dit maakt het niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kosteneffici├źnt.


Softwash zorgt voor een langdurend effect

De speciale mix dringt diep door in het oppervlak en verwijdert niet alleen vuil, maar ook de oorzaken ervan, zoals bacteri├źn, schimmels en sporen. Dit voorkomt dat vuil zich snel opnieuw ophoopt, waardoor je gevel of dak er langer schoon en aantrekkelijk uitziet.


IMG_1514
IMG_1531
IMG_1501
IMG_1517

Is Softwash op elke ondergrond te gebruiken?


Softwash word vooral gebruikt voor het ontmossen en reinigen van daken en gevels. En kan gebruikt worden op diverse ondergronden zoals leien, hout, kalei, geschilderde gevels, crepi, trespa en ook terrassen en opritten kunnen gereinigd worden met softwash.

Kunnen we jou helpen met een vervelende vervuiling? Neem gerust contact met ons op. We komen graag ter plaatse kijken en zoeken samen met u naar de geschikte oplossing.

Is softwash veilig?


Bij Softwash Belgium begrijpen we de noodzaak van grondige reiniging zonder schade toe te brengen aan oppervlakken. Softwash is een veilige en effectieve methode om vuil, mos, algen en schimmel te verwijderen. In plaats van hoge druk te gebruiken, maken we gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en een zachte, gecontroleerde waterstraal om delicate materialen te beschermen. Dus, is softwash schadelijk? Nee, integendeel, het is een veilige en duurzame manier om uw gebouw er weer als nieuw uit te laten zien.