ramenwasser Leuven

Osmose reiniging


Wassen van ramen met osmose behoort ook tot ons arsenaal van tools. Wat maakt osmose anders dan traditioneel wassen? "Hongerig water",  water waar alle mineralen, zouten en kalk uit is gefilterd. Wat overblijft is water dat alle vervuiling opneemt om zich te "voeden". Door de mechanische werking van een zachte borstel word het vuil losgemaakt van het te wassen oppervlak en word afgevoerd door het osmosewater. Wat er overblijft is een streeploos en vlekloos raam. Dat ook geen zeepresten bevat, hierdoor blijft het raam relatief langer zuiver.

Traditionele reiniging


Het wassen van ramen omvat meer dan alleen het glas, daarom wassen wij GRATIS de kaders en vensterbanken mee. 

U krijgt exact waar u recht op heeft en dat is een heldere en klare kijk naar buiten. 


Wij maken hierbij gebruik van de laatste nieuwe aftrekkers, rubbers, inwassers en reinigingsproducten om er voor te zorgen dat uw glas, kaders, deuren en vensterbanken altijd perfect proper zijn. En mochten we toch iets vergeten zijn, komen wij graag terug om dit recht te zetten.

Ramenwassen

Veranda's, lichtstraten of tuinkamers


zijn iets wat wij graag doen. Hierbij gaan we het vlakliggende glas met een alkalische reiniger wassen en afspoelen met osmosewater.

De binnenzijde kan dankzij enkele handige tools zo goed als zonder druppels op de vloer gewassen worden. Ook hier gaan we de kaders en tabletten mee wassen. Zodat u geen zorgen heeft. In sommige gevallen zullen we gebruik moeten maken van een hoogtewerker of stelling. Hiervoor zijn we volledig geschoold en verzekerd. Geen zorgen voor u van begin tot eind.


En dat hoort zo te zijn. 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.