ramenwasser Leuven

Hoe gaan wij te werk?

Bij Softwash Belgium geloven we in een persoonlijke aanpak. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat uw schoonmaakbehoeften volledig worden voldaan. Met onze professionele en ervaren medewerkers ontzorgen we u volledig. Van het plannen van de schoonmaak tot het uitvoeren ervan, wij regelen alles voor u.

We streven er altijd naar om het proces zo vlot mogelijk te laten verlopen. Ons team werkt efficiënt en met oog voor detail om ervoor te zorgen dat uw eigendom er weer als nieuw uitziet.


Na elke reiniging zorgen we ervoor dat we uw woning of bedrijfspand netjes achterlaten. Uw tevredenheid staat voorop en we rusten niet voordat u tevreden bent met het resultaat. Bij Softwash Belgium bent u in goede handen.

Wat zeggen onze klanten:
Marij Spiesschaert

Glazenwassen binnen en buiten: de ramen blinken. En ze komen altijd stipt op tijd. Kan je eens niet op de voorgestelde afspraak, dan verplaatsen ze de afspraak zonder problemen.

Bekijk meer
3 maanden geleden
Dirk Ruttens

ramenreiniging zeer goed, ontmossing van mijn dak werd vlekkeloos en met zeer goed resultaat uitgevoerd

Bekijk meer
9 maanden geleden
Jonas Vreven

Deze spontane en dynamische mannen weten van aanpakken. Mijn dak is weer als nieuw, wist zelf niet dat het zo goed kon gereinigd worden! Mijn huis is in waarde gestegen. Zeker een aanrader!

Bekijk meer
10 maanden geleden
Ninkechan

Het is altijd superfijn samenwerken met iedereen van Softwash. Altijd vriendelijk en goedlachs. En in een mum van tijd zijn de ruiten (binnen en buitenkant) mooi gewassen! Ze zijn ook heel flexibel wanneer we een datum moeten verplaatsen. Dikke aanrader!

Bekijk meer
8 dagen geleden
Jeannine Buelens

Zeer tevreden en professioneel een echte aanrader !!!

Bekijk meer
15 dagen geleden
Gunter Van Bouwel

Zeer gedreven team met oog voor detail.

Bekijk meer
16 dagen geleden