ramenwasser Leuven

Dakgoot reiniging

Nieuw: Professioneel Dakgoten Reinigen met Geavanceerde Zuigtechnologie!Laat ons uw dakgoten verzorgen zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over verstoppingen en wateroverlast. Kies voor veiligheid, efficiëntie en perfecte resultaten met onze nieuwe dakgootreinigingsdienst!


Bent u op zoek naar een veilige en efficiënte manier om uw dakgoten perfect schoon te krijgen? Wij zijn trots om onze nieuwste dienst aan te kondigen: het leegmaken en reinigen van dakgoten met behulp van geavanceerde stofzuigers en lichtgewicht carbon stelen.


Waarom kiezen voor onze dakgootreinigingsdienst?


  • Veiligheid Voorop: Dankzij onze geavanceerde reinigingstechnologie kunnen wij uw dakgoten reinigen vanaf de grond, zonder dat we op ladders of daken hoeven te klimmen. Dit vermindert het risico op ongevallen en zorgt voor een veilige werkomgeving voor onze medewerkers en uw eigendom.

  • Krachtige Reiniging: Onze gespecialiseerde stofzuigers zijn uitgerust met een krachtige zuigkracht die zelfs de meest hardnekkige vuil- en bladerenophopingen moeiteloos verwijdert. Uw dakgoten zullen volledig vrij zijn van blokkades en verstoppingen.

  • Geavanceerde Technologie: Met behulp van lichtgewicht carbon stelen kunnen wij moeilijk bereikbare plekken eenvoudig schoonmaken. Deze stelen zijn sterk en flexibel, waardoor we nauwkeurig en efficiënt kunnen werken.

  • Milieuvriendelijk: Onze methode is niet alleen effectief, maar ook milieuvriendelijk. We gebruiken geen schadelijke chemicaliën, enkel de kracht van onze stofzuigers om uw dakgoten schoon te maken.

  • Perfecte Resultaten: Wij garanderen dat uw dakgoten na onze reiniging in perfecte staat verkeren. Geen bladeren, geen vuil, geen verstoppingen – enkel schone en goed functionerende dakgoten.

Hoe werkt het?


  1. Camera-Inspectie: Wij beginnen met een grondige inspectie van uw dakgoten om de mate van vervuiling en eventuele verstoppingen te beoordelen.
  2. Reiniging: Met behulp van onze geavanceerde stofzuigers en lichtgewicht carbon stelen verwijderen we al het vuil en puin uit uw dakgoten. Dit doen we veilig vanaf de grond.
  3. Nazicht: Na de reiniging voeren we een laatste inspectie uit om te zorgen dat alles volledig schoon is en goed doorstroomt.


Maak vandaag nog een afspraak!