ramen Leuven

Stucwerk reinigen? Softwash-Belgium inhuren!

Stucwerk reinigen is een secuur klusje, waarvan het resultaat bijdraagt aan de duurzaamheid en marktwaarde van uw pand. Softwash-Belgium pakt deze klus graag aan en maakt dit dubbel duurzaam door het gebruik van de speciale Softwashmix: een actieve stof die meeldauw, schimmel, bacteriën en andere ongewenste elementen verwijdert en geen kans geeft om snel terug te keren: het resultaat blijft vier- tot zesmaal langer zichtbaar. Daarbij wordt er tot drie keer minder water gebruikt! Deze milieuvriendelijke techniek wordt tevens toegepast op zo mogelijk alle andere objecten van uw bedrijfspand of woning. Ook stucwerk reinigen is een specialisme dat u aan Softwash-Belgium overlaat. 


Het reinigen van stucwerk door Softwash-Belgium voor een blinkend resultaat

Het reinigen van stucwerk is niet het enige karwei dat Softwash-Belgium graag aanpakt. Denk ook aan de ramen, de gevel, het terras, de oprit, de dakgoten en het dak zelf: Softwash-Belgium heeft zich hierin bekwaamd en liet al talloze opdrachtgevers verrast opkijken van het blinkende resultaat: een wereld van verschil met de situatie zoals deze was voordat Softwash-Belgium kwam voorrijden! Neem de proef op de som en laat het reinigen van uw stucwerk doen door deze jonge ondernemers, die er een kunst van maken om gebouwen eruit te laten zien zoals de architect ze ooit ontwierp. Strak en proper als nooit tevoren. 


Uw stucwerk laten reinigen door de erkende vaklui van Softwash-Belgium
Om het stucwerk te laten reinigen op een snelle, duurzame en bevredigende manier, en bovendien met een langer zichtbaar resultaat, neemt u contact op met Softwash-Belgium. Laat in uw WhatsApp-bericht of boodschap via het online contactformulier weten om welke objecten het gaat, en uit welke materialen deze vervaardigd zijn. Dan kan Softwash-Belgium snel tot actie overgaan. Even bellen mag natuurlijk ook. Uw stucwerk laten reinigen alsmede de aanpak van de rest van het exterieur laat u graag over aan alom erkende vaklui. Softwash-Belgium staat daarnaast bekend om de heldere communicatie, immer vriendelijke en enthousiaste medewerkers, scherpe prijzen en vanzelfsprekend de reinigingstechnieken die ervoor zorgen dat het verschil tussen voor en na verbluffend is.

Stuur ons gerust een berichtje,


Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden. Geef ook zeker aan waarover het gaat zodat wij u sneller kunnen helpen. Mocht het niet zo goed lukken, kunt u altijd bellen 0499 22 97 97 of een Whatsapp kan zeker ook. 


(Wij preferen en bericht, bellen is soms wat moeilijk maar niet onmogelijk)