ramen Leuven

Softwash-Belgium, uw ramenwasser in Leuven en omgeving

Uw ramenwasser in Leuven heet Softwash-Belgium. Deze schoonmaakspecialist voor het exterieur van uw huis of bedrijfspand laat alles blinken alsof het pand rechtstreeks uit de folder komt. Van het tegelpad tot aan de dakpannen. En dus ook uw ramen! Daarin neemt Softwash-Belgium, de nummer één ramenwasser in Leuven, gratis uw kozijnen en vensterbanken mee. Door de speciale techniek van deze reinigingsexperts zijn de ramen weer proper en heeft u weer een heldere blik op buiten. Denk daar ook aan wanneer u het pand te koop gaat zetten. 


Ramen wassen in Leuven door middel van osmose-reiniging

Wilt u uw ramen wassen in Leuven of omgeving, dan neemt u contact op met Softwash-Belgium: deze tovenaars maken gebruik van de speciale osmose-reiniging. Dat gebeurt met het zogenaamde hongerige water, dat ontdaan is van kalk, mineralen en zout. Daardoor wordt veel meer vuil opgenomen en zien u ruiten er weer glanzend schoon uit, precies hetgeen u voor ogen heeft. Het osmosewater en de zachte, mechanische borstels zijn het Ei van Columbus om uw ramen voor langere tijd te laten blinken dan wanneer u ze op de traditionele manier laat schoonmaken. Ramen wassen in Leuven? Softwash-Belgium doet het graag, secuur en snel!


Uw ramen laten wassen in Leuven door Softwash-Belgium

Geen strepen, zeepresten laat staan vlekken: de ramen laten wassen in Leuven en omstreken doet u door uw ideale partner, Softwash-Belgium in te huren. Via het online contactformulier, een e-mail of WhatsApp-bericht maakt u een afspraak met deze enthousiaste schoonmaakspecialisten. Kijk daarbij ook naar de andere elementen van het exterieur: bij zowel woningen als bedrijfspanden pakt Softwash-Belgium ook het stucwerk, de dakgoten, de tuinafsluiting en nog veel meer aan. Dit gebeurt weer met een andere techniek, de speciale Softwashmix. Meeldauw, schimmel, organische vlekken en bacteriën maken geen kans meer. Ramen laten wassen in Leuven, alsmede alle andere schoonmaakklussen, zorgen er tevens voor dat de verkoopwaarde van het pand stijgt.

Stuur ons gerust een berichtje,


Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden. Geef ook zeker aan waarover het gaat zodat wij u sneller kunnen helpen. Mocht het niet zo goed lukken, kunt u altijd bellen 0499 22 97 97 of een Whatsapp kan zeker ook. 


(Wij preferen en bericht, bellen is soms wat moeilijk maar niet onmogelijk)