ramen Leuven

Uw gevel reinigen laat u doen door Softwash-Belgium

De gevel reinigen is een klus waarvoor u Softwash-Belgium inhuurt. Van welk materiaal deze ook vervaardigd is, deze vindingrijke experts hebben een manier om het geheel er weer als nieuw uit te laten zien. Stucwerk, stenen, beton, metaal, crepi, ze worden aangepakt met de speciale Softwashmix, een actieve stof die wel raad weet met ongewenste gasten als bacteriën, schimmel, (korst)mos, meeldauw en organische vlekken. Alle ontsierende fenomenen verdwijnen als sneeuw voor de zon en het resultaat blijft vier tot zes keer langer zichtbaar dan bij traditionele gevelreiniging. Uw gevel reinigen is een kwestie van contact opnemen met Softwash-Belgium. 


Het reinigen van de gevel verhoogt de waarde van uw pand

Softwash-Belgium maakt van het reinigen van de gevel elke keer weer een kunststukje omdat het resultaat werkelijk oogverblindend is. Ergert u zich aan de schimmelvlekken en het ongedierte op uw gevel, of wilt u uw huis of bedrijfspand te koop zetten? Maak dan geen foto's voordat het reinigen van de gevel door Softwash-Belgium is aangepakt. Want om wat voor soort pand en om welk materiaal het ook gaat, nadat de enthousiaste medewerkers van dit dynamische bedrijf hun werk hebben gedaan schittert de gevel als nooit tevoren. Op die manier stijgt de waarde van het pand. Bovendien is goed onderhoud noodzakelijk voor de duurzaamheid van de bouwmaterialen. 


De gevel laten reinigen op een duurzame manier door Softwash-Belgium

De gevel laten reinigen door Softwash-Belgium gebeurt op een duurzame manier. De speciale Softwashmix is 100 % biologisch afbreekbaar, er wordt driemaal zo weinig water verbruikt als bij ouderwetse hogedrukreiniging en eventueel afval wordt op een verantwoorde manier afgevoerd. Zeker in deze tijd is Softwash-Belgium een voorloper die tot in detail rekening houdt met het voortbestaan van onze planeet. U wilt de gevel laten reinigen? Vul het online contactformulier in en er volgt snel een afspraak met de absolute specialist op dit gebied. Vergeet niet aan te geven welk deel van uw pand u blinkend schoon wilt hebben, en om welk materiaal het gaat.

Stuur ons gerust een berichtje,


Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden. Geef ook zeker aan waarover het gaat zodat wij u sneller kunnen helpen. Mocht het niet zo goed lukken, kunt u altijd bellen 0499 22 97 97 of een Whatsapp kan zeker ook. 


(Wij preferen en bericht, bellen is soms wat moeilijk maar niet onmogelijk)