ramen Leuven

Dakgoten reinigen? Neem contact op met Softwash-Belgium

Softwash-Belgium is uw aangewezen partner als het gaat om dakgoten reinigen. Het is van belang om dit regelmatig te laten doen, maar ook een lastige klus die u liever niet zelf aanpakt. Dakgoten bevinden zich immers niet zelden op een bepaalde hoogte en het schoonmaken ervan is een kunst op zich. Alle bladeren en het vuil moeten verwijderd worden zodat regenwater weer ongehinderd door kan stromen. Richting uw watertank bijvoorbeeld. 


Het reinigen van dakgoten om lekkage te voorkomen: Softwash-Belgium doet het

Het reinigen van dakgoten wordt door Softwash-Belgium op secure wijze aangepakt, omdat duurzaam reinigen behalve schoon en zuinig ook betekent: met het oog op de toekomst. Een goed onderhouden woning is nu eenmaal meer waard op de huizenmarkt. Daarnaast is het reinigen van dakgoten essentieel om lekkage te voorkomen. Regenwater dat geen kant op kan, zoekt andere uitwegen en niet zelden zijn dit minuscule openingen in het dak, of andere zwakke plekken. U huurt Softwash-Belgium dus in voor zowel de korte als de lange termijn. Deze specialist reinigt overigens alle elementen van uw huis: de oprit, het terras, de ramen, de (crepi) gevel en wat u maar een nieuwe look wilt geven. Maak een lijstje en Softwash-Belgium kan deze klussen combineren tot één karwei!


Dakgoten laten reinigen door de experts van Softwash-Belgium

Dakgoten laten reinigen en andere reinigingsklussen door Softwash-Belgium regelt u, samengevat, om deze redenen:


  • Goed onderhoud ten behoeve van de waarde van uw woning
  • Duurzaamheid als het gaat om schoonmaakmiddel, waterverbruik en het op kunnen vangen van schoon regenwater in uw regenton of watertank
  • Op hoogte werken laat u vanzelfsprekend liever aan de specialist over
  • Het voorkomen van lekkage
  • Een frisse uitstraling van uw woning


Wilt u uw dakgoten laten reinigen? Neem contact op met Softwash-Belgium via het online contactformulier. Zie ook welke andere klussen dit erkende bedrijf aanpakt. Deze experts gaan uitermate grondig te werk en zijn pas tevreden als u dat bent. 

Stuur ons gerust een berichtje,


Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden. Geef ook zeker aan waarover het gaat zodat wij u sneller kunnen helpen. Mocht het niet zo goed lukken, kunt u altijd bellen 0499 22 97 97 of een Whatsapp kan zeker ook. 


(Wij preferen en bericht, bellen is soms wat moeilijk maar niet onmogelijk)