ramen Leuven

Dakgoot schoonmaken: Softwash-Belgium doet het op een duurzame manier

Uw dakgoot schoonmaken, laat dat maar de experts van Softwash-Belgium over. Dit jonge bedrijf heeft daar een speciale techniek voor: met de 100 % biologisch afbreekbare Softwashmix worden alle factoren die goede doorspoeling van regenwater verhinderen op vakkundige wijze verwijderd. En dat niet alleen: deze mix blijft lang doorwerken, zodat u langer van het resultaat geniet vier tot zesmaal langer dan bij een traditionele schoonmaakbeurt. Het vuil wordt netjes en eveneens duurzaam afgevoerd. Regelmatig de dakgoot schoonmaken behoudt de kwaliteit van het materiaal en dat heeft weer positieve gevolgen voor de waarde van uw huis. 


Softwash-Belgium, voor het schoonmaken van elke dakgoot

Het schoonmaken van de dakgoot is een klus die u liever niet zelf opknapt. Softwash-Belgium heeft de materialen om veilig de te reinigen plekken te bereiken en geen halsbrekende toeren uit te halen. Bovendien, en dat is ook weer duurzaam, verbruikt deze methode drie keer zo weinig water als een normale hogedrukspuit doet. Met de nodige knowhow en vakkennis klaren deze enthousiaste reinigingsspecialisten de klus snel en netjes. Ook alle andere delen van uw huis of bedrijfspand - gevel, dak, terras, oprit, ramen stucwerk - worden indien gewenst op grondige wijze aangepakt, zodat het oorspronkelijke uiterlijk weer geheel tot zijn recht komt. Sterker nog, na het schoonmaken door Softwash-Belgium oogt uw pand weer als gloednieuw!


De dakgoot laten schoonmaken door Softwash-Belgium: natuurlijk!

De dakgoot laten schoonmaken op een snelle, nette en duurzame manier, wat wilt u nog meer? Wellicht inspireert het u om de rest van het huis aan te pakken. Neem contact op met de medewerkers, zij staan u graag te woord via telefoon (ook WhatsApp) of het online contactformulier. Geef daarbij aan wat u gereinigd wilt hebben, zodat Softwash-Belgium snel tot actie over kan gaan. Wilt u de dakgoot laten schoonmaken, uw gevel reinigen of op welke manier dan ook het uiterlijk van uw pand een metamorfose geven, dan weet u vanaf nu bij wie u moet zijn. Softwash-Belgium is u graag tot dienst. 

Stuur ons gerust een berichtje,


Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden. Geef ook zeker aan waarover het gaat zodat wij u sneller kunnen helpen. Mocht het niet zo goed lukken, kunt u altijd bellen 0499 22 97 97 of een Whatsapp kan zeker ook. 


(Wij preferen en bericht, bellen is soms wat moeilijk maar niet onmogelijk)