ramen Leuven

Uw dak ontmossen, een koud kunstje voor Softwash-Belgium

Softwash-Belgium ontdoet het dak van uw woning of bedrijfspand in een handomdraai van de mos die erop groeit. Daarbij wordt de speciale Softwashmix gebruikt, een 100 % biologisch afbreekbaar mengsel dat tevens andere ongenode gasten te lijf gaat, zoals meeldauw, schimmel en bacteriën. Het dak ontmossen gebeurt tevens milieuvriendelijk omdat er drie keer zo weinig water wordt gebruikt. En laat u uw dak ontmossen door de experts van Softwash-Belgium, dan blijft het verbluffende resultaat vier- tot zesmaal langer zichtbaar. Dat komt doordat de Softwashmix actieve stoffen bevat die onaantrekkelijk zijn voor mos en andere ontsierende elementen. 


Waarom het ontmossen van het dak noodzakelijk is

Het ontmossen van het dak laat u doen om diverse redenen: ten eerste verlaagt u de kans op lekkages omdat mos dakpannen poreus maakt. Ten tweede vermijdt u vorstschade: bij temperaturen onder nul houdt het mos vocht vast dat bevriest, hetgeen barsten in de dakpannen kan veroorzaken - en ook weer lekkage. Ten derde ziet een dak dat door Softwash-Belgium onder handen is genomen er simpelweg oogverblindend uit. Dat is voor u als eigenaar en voor omwonenden mooi, maar ook wanneer u het pand wilt verkopen. De al genoemde duurzame aanpak bij het ontmossen van het dak vormt een absolute meerwaarde als u voor Softwash-Belgium kiest. 


Het dak laten ontmossen: Softwash-Belgium klaart de klus

Het dak laten ontmossen doet u daarom door contact op te nemen met Softwash-Belgium! Dit jonge bedrijf onderscheidt zich in deze branche door zo mogelijk alle objecten van uw perceel te reinigen. Denk aan de gevel, de vensters en het glas, tuinmeubels, terrassen en opritten, garagedeuren enzovoorts. De Softwashmix verwijdert het vuil van alle bouwmaterialen en de enthousiaste medewerkers zijn secuur en snel. Om het dak te laten ontmossen stuurt u een mail of WhatsApp-bericht, even bellen kan ook. Binnen de kortste keren heeft u een afspraak en is uw pand om door een ringetje te halen. Denk daar tevens aan als u de woning te koop zet, want dit betaalt zich terug in de verkoopprijs.

Stuur ons gerust een berichtje,


Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden. Geef ook zeker aan waarover het gaat zodat wij u sneller kunnen helpen. Mocht het niet zo goed lukken, kunt u altijd bellen 0499 22 97 97 of een Whatsapp kan zeker ook. 


(Wij preferen en bericht, bellen is soms wat moeilijk maar niet onmogelijk)