ramen Leuven

Dak en gevelreiniging, specialisme van Softwash-Belgium

De dak en gevelreiniging van uw huis of bedrijfspand is in goede handen bij Softwash-Belgium. Deze experts weten wel raad met ongewenste gasten die de buitenboel ontsieren, zoals meeldauw, schimmel, korstmos en mos, organische vlekken en bacteriën. Dit soort onderhoud is bovendien noodzakelijk voor de waarde van uw pand. Denk alleen al aan de flashy foto's die u na de dak en gevelreiniging maakt voor eventuele verkoop. Hoe dan ook is het resultaat oogverblindend als de enthousiaste en creatieve reinigingsspecialisten van Softwash-Belgium langs zijn geweest. 


Gevel en dak reinigen op een duurzame manier

In deze eeuw proberen we alles zo duurzaam mogelijk te doen. Ook Softwash-Belgium beseft dat chemicaliën en het gebruik van grote hoeveelheden water niet meer van deze tijd zijn. Daarom is de speciale Softwashmix ontwikkeld. Deze actieve stof is volledig biologisch afbreekbaar en zorgt er bovendien voor dat het waterverbruik tijdens het gevel en dak reinigen drie keer zo laag is als bij traditionele reiniging met hogedruk. Softwash-Belgium onderscheidt zich door deze unieke aanpak. De gevel en het dak reinigen gaat u daarom niet zelf doen. Ook het grondig schoonmaken van andere delen van het huis en tuin zijn klussen waarin Softwash-Belgium zich als geen ander bekwaamd heeft.


Dak en gevel laten reinigen? Neem contact op met Softwash-Belgium

Softwash-Belgium maakt uw complete woning of bedrijfspand schoon. Niet alleen dak en gevel laten reinigen doet u door deze professionals in te huren, ook diverse andere gedeeltes van het perceel verdienen de nodige aandacht. Denk aan de tuinafsluiting, het terras, de oprit en ramen: Softwash-Belgium ontdoet alle onderdelen, uit welk materiaal deze ook vervaardigd zijn, van ongewenste elementen. Vul het online contactformulier in, laat weten om welke objecten het gaat en de medewerkers van Softwash-Belgium staan snel voor u klaar!

Stuur ons gerust een berichtje,


Wij proberen u zo snel mogelijk te antwoorden. Geef ook zeker aan waarover het gaat zodat wij u sneller kunnen helpen. Mocht het niet zo goed lukken, kunt u altijd bellen 0499 22 97 97 of een Whatsapp kan zeker ook. 


(Wij preferen en bericht, bellen is soms wat moeilijk maar niet onmogelijk)